Fix-o-chem Zwaluw
Fix-O-Chem chemisch anker (280 ml)

Chemisch anker Fix-O-Chem van Zwaluw. Professioneel snel hardend 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. Vervangt keilbouten en pluggen. Zeer hoge eindsterkte. Als chemische ve...

Artikelnummer

14227290 

Verzendkosten

€ 5,95 

EAN

8711595081115  

€ 8,75
excl. btw
€ 10,59
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


Chemisch anker Fix-O-Chem van Zwaluw. Professioneel snel hardend 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. Vervangt keilbouten en pluggen. Zeer hoge eindsterkte. Als chemische verankering (spanningsloos) van draadstangen, schroeven en bouten in massieve en holle ondergronden zoals beton, gasbeton en gevelsteen. Voor het solide verankeren van kozijnen, rolluiken, trapleuningen, scharnieren etc. in bouwconstructies. Ideaal voor gebruik vlak bij hoeken (in tegenstelling tot expansie ankers zoals keilbouten) daar er geen drukopbouw in de bevestigingspunten wordt opgebouwd. Verwerkbaar met standaard kitpistool. Niet geschikt voor langdurige waterbelasting. Let op: voor een goede vermenging en optimaal resultaat van de 2-componenten dient u de eerste 10 cm niet te gebruiken!

Let op! Voor een correcte verwerking van dit chemisch anker dient u het boorgat eerst uit te blazen met een blaasbalg. Door dit te doen hecht het chemisch anker volledig op de massieve ondergrond en niet op de losse stofdeeltjes in het gat.

Aantal

Prijs per stuk (excl. btw)

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 8,75

€ 10,59

6 of meer

€ 8,25

€ 9,98

12 of meer

€ 7,50

€ 9,08
Deze website maakt gebruik van cookies, we slaan niet onnodig persoonlijke gegevens op.