Marine Grease EP 2-3 (400 gr.)
Marine Grease EP 2-3 (400 gr.)

Schroefaskokervet en andere smeerpunten voor de scheepvaart Eurol® Marine Grease is een vet op basis van hoogwaardig geraffineerde basisoliën met een hoge viscositeit. Het is ontwikkeld voor toepas...

Artikelnummer

14200350 

Verzendkosten

€ 5,99 

EAN

 

€ 5,17
excl. btw
€ 6,26
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Schroefaskokervet en andere smeerpunten voor de scheepvaart
Eurol® Marine Grease is een vet op basis van hoogwaardig geraffineerde basisoliën met een hoge viscositeit. Het is ontwikkeld voor toepassingen waarbij smeerpunten bloot staan aan water. Dit vet overtreft de waterafstotende eigenschappen van calcium verzeepte vetten en heeft de uitstekende mechanische stabiliteit van een lithium vet.

Eurol® Marine Grease heeft goede anti-corrosie bescherming, uitstekende EP-eigenschappen en een goede weerstand tegen oxidatie. Het is gemakkelijk verpompbaar in vetpompen en tast geen rubber aan. Het overtreft traditionele calciumvetten met betrekking tot het temperatuursbereik.

Eurol® Marine Grease heeft uiteraard uitstekende waterafstotende eigen-schappen voor zowel zoet water als zout water. Hierdoor is het geschikt voor alle smeerpunten aan boord van schepen als ook glij-, rol- en kogellagers.


Performance:
ISO-L-XBCEB 2-3
DIN KP 2,5 N -20

Deze website maakt gebruik van cookies, we slaan niet onnodig persoonlijke gegevens op.